«Άδειασμα» ΣΥΡΙΖΑ σε Πολάκη: Όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης

Author

Categories

Share

Ο ΣΥΡΙΖΑ «αδειάζει» τον Παύλο Πολάκη για την ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία στοχοποίησε δημοσιογράφους και δικαστές.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν χαρακτηριστικά πως «όποιος νομίζει ότι επιβάλλει τη δική του ατζέντα συνειδητά θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης»,

Ολόκληρη η ανακοίνωση

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα και πολιτική που έχουν εγκριθεί από το συνέδριό του. Έχει επίσης αρχές λειτουργίας που χαρακτηρίζονται από δημοκρατία, συλλογικότητα και προβλέπουν την υπεράσπιση και όχι την υπονόμευση της πολιτικής του από τα μέλη του και πολύ περισσότερο τα στελέχη της ηγεσίας.
Όποιος πιστεύει ότι μπορεί να χαράζει δική του πολιτική, να διαμορφώνει ψηφοδέλτια και να επιβάλλει την ιδιωτική ατζέντα που ο ίδιος προκρίνει, με συνεχείς δημοσιεύσεις και αγνοώντας τις αρχές και την πολιτική του κόμματος, έχει προφανώς συνειδητά αποφασίσει να θέσει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης».

ΝΔ: «Ακολουθεί την τοξική γραμμή Τσίπρα»

Νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της είχε επιτεθεί σκληρά στον Παύλο Πολάκη για την επίμαχη ανάρτηση στα social media.

Η Νέα Δημοκρατία τόνισε σε ανακοίνωσή της ότι ο Παύλος Πολάκης «ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν».

Το κυβερνητικό κόμμα ανάφερε επίσης ότι ο Παύλος Πολάκης «στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε:«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν.

Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share