Αδελφές Πρέλεβιτς: Ο γάμος που κράτησε 4 μήνες και η κατάψυξη ωαρίων

Author

Categories

Share

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικλές για την προσωπική τους ζωή οι αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στο ιδιαίτερο δέσιμό τους, το οποίο ζήλευε ακόμη και σύντροφός τους, για τα δέκα χρόνια που αναγκάστηκαν να ζήσουν χωριστά αλλά και για τον διάσημο μπαμπά τους.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Άννα, οι δυο τους λειτουργούν σα δίδυμες από μικρές.

«Η μαμά ήθελε να μας βάζει να κάνουμε τα πάντα μαζί. Χωρίς την Τέα νιώθω το απόλυτο μηδέν» δηλώνει η ίδια.

Η Άννα Πρέλεβιτς θυμάται και την περίοδο που η αδερφή της έλειπε 10 χρόνια στο Λονδίνο, και όπως λέει ήταν σα να έλειπε ένα κομμάτι της.

«Όταν γύρισε ήταν σα να επέστρεψε η αυτοπεποίθησή μου» συμπληρώνει. Αναφορικά με τον διάσημο μπαμπά τους, δηλώνουν πως εκτιμούν πολύ την ταπεινότητά του.

Οι δύο αδερφές αποκάλυψαν πως έχει τύχει σύντροφος να ζηλεύει τη σχέση τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς λέει πως δε γνωρίζει αμέσως κάποιον σύντροφό της στην Τέα, καθώς για εκείνη είναι πιο σημαντικό και από το να τον γνωρίσει στους γονείς της.

Η Τέα Πρέλεβιτς μίλησε και για τον γάμο της που κράτησε 4 μήνες, με τον Ινδό σύντροφό της. Μάλιστα όπως λέει όποτε πήγαινε στο Δελχί, ήθελαν να τη βγάζουν φωτογραφίες γιατί ήταν ξανθιά. «Ήμασταν 4 χρόνια μαζί απλά είδα ότι πηγαίναμε σε αντίθετες κατευθύνσεις» δηλώνει για τον χωρισμό της. 

Ολοκληρώνοντας, η Τέα Πρέλεβιτς μίλησε και για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε. «Είναι καλό ότι μπορούμε να «παγώσουμε» το χρόνο και να μην έχουμε άγχος στο μέλλον», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share