ΑΕΚ – Αλμέιδα: «Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστη»

Author

Categories

Share

Η ΑΕΚ “έσπασε” το αήητητο του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ώστε να συνεχίσει να “πιέζει” τους “πράσινους” στην κορυφή της Super League 1 και ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε για τα δύο παιχνίδια.

Σε συνέντευξή του στην Cosmote TV, ο Αλμέιδα τόνισε ότι στο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός η διαφορά των δύο ομάδων ήταν ελάχιστη, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να κάνουν το παιχνίδι τους και κόντρα στον Παναιτωλικό.

Οι δηλώσεις του Αλμέιδα

Για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα συνεχίζει στην ίδια γραμμή. Έχουμε μπει σε έναν καλό δρόμο σε αυτό που ζητάμε. Και νομίζω, ότι συνεχίζοντας σε αυτή τη γραμμή και μένοντας ενωμένοι σαν σύνολο, θα τα πάμε καλά. Παίξαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση. Μπορέσαμε να επιβληθούμε, σε ένα αρκετά ισοδύναμο παιχνίδι. Η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν ελάχιστη, αλλά η πρόθεση ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά».

Για τη σταθερότητα στην απόδοση στα ματς που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Αυτό που προσπαθούμε είναι να διατηρούμε την ψυχραιμία μας τόσο στη νίκη όσο και στην ήττα. Να μείνουμε σε μία μέση γραμμή. Πάντα έχοντας αντίληψη, ότι έχουμε κερδίσει ένα καλό παιχνίδι. Αλλά ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε το ίδιο. Οπότε, δουλεύουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό: «Είναι ένας αντίπαλος με διαφορετικά χαρακτηριστικά, σε σχέση με τον αμέσως προηγούμενο. Όμως, είναι ένας αντίπαλος που παίζει οργανωμένα. Είναι ένας αντίπαλος που γνωρίζει το τι παίζει, το τι κυνηγά. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας θετικά στοιχεία. Να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας πλεονεκτήματα για να «πληγώσουμε» τον αντίπαλο. Γνωρίζοντας πάντα, ότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα κι εμείς σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share