ΑΕΚ: «Η ανταπόκριση για τα εισιτήρια διαρκείας ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες»

Author

Categories

Share

Από την πρώτη κιόλας ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν ένα… χαμό, σχετικά με τη ζήτησή τους, σύμφωνα και με την ενημέρωση της ΠΑΕ.

Το πρωί της Δευτέρας (12.06) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ. Οι κάρτες ανανεώνονται ηλεκτρονικά και όχι με φυσική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθεί ο περσινός συνωστισμός και σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, η ζήτησή τους ξεπέρασε τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας “από το πρώτο δευτερόλεπτο”.

Από σήμερα, 12 Ιουνίου, μέχρι τις 27 του μήνα, είναι η περίοδος ανανέωσης της κάρτας για τους παλιούς κατόχους. Αυτή αφορά αποκλειστικά στα διαρκείας των εγχώριων διοργανώσεων. Όσοι ανανεώσουν τη θέση τους εντός της συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας, θα μπορούν από τις 7 ως τις 21 Ιουλίου να εξασφαλίσουν διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια (που θα είναι τουλάχιστον πέντε στην Opap Arena).

Από τις 30 Ιουνίου μέχρι τις 4 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα αγοράς διαρκείας όσοι δεν ανανέωσαν στο διάστημα 12-27 Ιουνίου λόγω των δεσμεύσεων στις θύρες 46-47-48 για τις ανάγκες της UEFA.

Από τις 7 ως τις 21 Ιουλίου θα διαρκέσει η περίοδος κατά την οποία θα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις οι νέοι κάτοχοι, ενώ οι ίδιοι θα μπορούν να εξασφαλίσουν θέση για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο διάστημα στο διάστημα 24 με 31 Ιουλίου.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Εδώ και λίγη ώρα έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την σεζόν 2023-2024. Αν κι έχει περάσει κάτι περισσότερο από μια ώρα από την στιγμή που άνοιξαν η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το τηλεφωνικό κέντρο, αισθανόμαστε ήδη την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους ήδη κατόχους διαρκείας που έχουν δικαίωμα ανανέωσης μέχρι και τις 27/6, για την ανταπόκριση τους… από το πρώτο δεύτερόλεπτο. Ανταπόκριση που ξεπερνά και τις καλύτερες προσδοκίες για την πρώτη μέρα.

Στο τηλεφωνικό κέντρο γίνεται πραγματικά χαμός και σίγουρα αυτό σημαίνει πως σε αυτό το πρώτο διάστημα σίγουρα θα χρειαστεί και υπομονή. Όλοι οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να ανανεώσουν τηλεφωνικά θα εξυπηρετηθούν. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share