ΑΕΚ: Ιστορική μέρα για το γήπεδο στα Άνω Λιόσια

Author

Categories

Share

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να κάνει αυλαία στο νέο της γήπεδο για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας, με το κλειστό των Άνω Λιοσίων να παίρνει και τυπικά την άδεια λειτουργίας.

Σε σχετική ανακοίνωση μάλιστα, η “κιτρινόμαυρη” ΚΑΕ έκανε λόγο για μία ιστορική ημέρα για την ομάδα μπάσκετ της Ένωσης, η οποία και ολοκληρώνει έτσι ένα “όνειρο” πολλών ετών για τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Ακόμη μία «ιστορική ημέρα» καταγράφεται στη διαδρομή της ΑΕΚ BC της νέας εποχής. Ύστερα από επίπονες και συντονισμένες ενέργειες του Οργανισμού μας, το «Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων», στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 59, του Δήμου Φυλής, το (νέο) «Σπίτι» μας, απέκτησε άδεια Λειτουργίας.

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, στις 16/09/21, χορηγήθηκε άδεια, «η εν θέματι αθλητική εγκατάσταση κρίνεται κατάλληλη, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της κείμενης νομοθεσίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.

Η AEK BC ευχαριστεί το σύνολο του προσωπικού τής πληθώρας των κρατικών υπηρεσιών, που συνεργάστηκαν άψογα και υποδειγματικά μαζί μας επί 14 μήνες, προκειμένου να επιτευχθεί το τιτάνιο έργο του εντοπισμού και αποκατάστασης όλων των κωλυμάτων.

Η AEK BC ευχαριστεί, επίσης, και όλους όσοι προσπάθησαν με εμμονή και επιμονή  να ορθώσουν ανυπέρβλητα γραφειοκρατικά και πάσης άλλης φύσεως εμπόδια, καθώς μας δίνουν επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share