ΑΕΚ: Ο Μάκης Αγγελόπουλος συναντήθηκε με τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ Θεόφιλο Γ’

Author

Categories

Share

Η ΑΕΚ αγωνίζεται απόψε (04.04 / 21:00) στην Ιερουσαλήμ, κόντρα στην Χάποελ, με σκοπό να βάλει βάσεις πρόκρισης στο Final 4 του Basketball Champions League και ο ισχυρός άνδρας των “κιτρινόμαυρων”, Μάκης Αγγελόπουλος, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ Θεόφιλο Γ’.

Εκτός της αντιπροσωπείας της ΚΑΕ ΑΕΚ, στη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιερουσαλήμ και Πάσης Παλαιστίνης Θεόφιλος Γ’ στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, βρέθηκε και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος. Μάλιστα, ο Μάκης Αγγελόπουλος έκανε δώρο στον πατριάρχη θεοόφιλο και μια φανέλα των “κιτρινόμαυρων”, με το όνομά του στην πλάτη.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Το πρωί σήμερα, 4η Απριλίου, η Αυτού Θειοτάτη Μακαριότης, ο Πατριάρχης της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ και πάσης Παλαιστίνης, κ.κ. Θεόφιλος Γ΄, εδέχθη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ BC, κ. Μάκη Αγγελόπουλο, τον οποίο συνόδευε αντιπροσωπεία της ΑΕΚ BC και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας/Νέας Χαλκηδόνας κ. Γιάννης Βούρος.

Την αντιπροσωπεία μας υπεδέχθη και ξενάγησε στους Αγίους Τόπους, για ακόμη μία χρονιά, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος.

Ο κ. Αγγελόπουλος παρέδωσε φανέλα της «Βασίλισσας» με τον συμβολικό αριθμό 1 και το όνομα του Μακαριωτάτου, αλλά και DVD της ταινίας «1968», το σενάριο της οποίας συνδέεεται άμεσα άλλωστε με τη σημερινή ιστορική επέτειο. Συλλεκτικά αντικείμενα της Ομάδας μας παραδόθηκαν στον Πανιερώτατο κ. Ησύχιο.

Ο Μακαριώτατος παρέδωσε υπερπολύτιμη εικόνα της Θεομήτορος Παναγίας και του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού μας, αλλά και εικόνες και ιερά αναμνηστικά σε όλη την «κιτρινόμαυρη» αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share