ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Στη Χαλκίδα οι τελικοί της Α1 χάντμπολ ανδρών

Author

Categories

Share

Με ανακοίνωση της, η ΟΧΕ γνωστοποίησε ότι όλοι οι τελικοί της Handball Premier ανδρών, ανάμεσα στην -κάτοχο του τίτλου- ΑΕΚ και Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή θα διεξαχθούν στη Χαλκίδα και το κλειστό «Τ. Καμπούρης».

Η ομοσπονδία αναφέρει ότι «η πρόταση της ΔΕΠ/ΟΧΕ για κοινή έδρα των τελικών σε ένα γήπεδο ασφαλές και ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την καλύτερη προβολή του αθλήματος, έγινε αποδεκτή από τους δύο φιναλίστ», ενώ, παράλληλα, ευχαριστεί τις διοικήσεις των δύο σωματείων. Υπενθυμίζεται ότι ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες και οι αγώνες της σειράς των τελικών είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 6, 10, 16, 23 και 25 Μαΐου.

Η σχετική ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος ανακοινώνει ότι οι τελικοί του πρωταθλήματος της Handball Premier περιόδου 2021-2022, θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου-Χαλκίδας «Τάσος Καμπούρης».

Η πρόταση της ΔΕΠ/ΟΧΕ για κοινή έδρα των τελικών σε ένα γήπεδο ασφαλές και ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την καλύτερη προβολή του αθλήματος, έγινε αποδεκτή από τους δύο φιναλίστ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Η ΟΧΕ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις διοικήσεις των δύο σωματείων για την ωριμότητα που επέδειξαν και την άψογη συνεργασία στην επίτευξη μιας ιστορικής συμφωνίας στα χρονικά του ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης η Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Χαλκιδέων, τον ΔΟΑΠΠΕΧ και ειδικότερα την Πρόεδρο Ελένη Αϊδίνη για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την έως τώρα εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

Με την συνεργασία των δύο σωματείων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, της ελληνικής αστυνομίας και της δημόσιας τηλεόρασης πιστεύουμε ότι θα διεξαχθούν τελικοί υψηλού επιπέδου που θα ανεβάσουν το ελληνικό χάντμπολ ένα επίπεδο ψηλότερα.

Λεπτομέρειες για τους τελικούς θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα μετά και από σύσκεψη που θα ακολουθήσει ανάμεσα στους εμπλεκόμενους οργανισμούς και φορείς».

Οι ημερομηνίες των τελικών της Handball Premier:

1oς τελικός

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022

ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

2ος τελικός

Τρίτη 10 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΑΕΚ

3ος τελικός

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή

4ος τελικός

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή-ΑΕΚ (αν χρειαστεί)

5ος τελικός

Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΑΕΚ-Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή (αν χρειαστεί)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share