ΑΕΚ – Στέλιος Μανωλάς: «Θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά γιατί η ομάδα κατέρρεε»

Author

Categories

Share

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε με το χειρότερο τρόπο τη σεζόν, αφού έμεινε εκτός Ευρώπης, μετά από μία ήττα με απίθανη ανατροπή στην έδρα του Άρη.

Το γεγονός έχει “βαρύνει” το “κλίμα” στην ομάδα και μεταξύ των οπαδών, με τον θρύλο της Ένωσης, Στέλιο Μανωλά, να παίρνει θέση μέσω των social media, επισημαίνοντας την κακή φυσική κατάσταση της ομάδας.

Η ανάρτηση του Μανωλά για την ΑΕΚ

Γράφετε πολλοί γιατί δεν μιλάμε. Τι να πεις και τι να γράψεις, όταν από τα πρώτα παιχνίδια διαπιστώνεις ότι η ομάδα ανεξάρτητα αν είχε καλή η κακή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρεε. Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω τα εργομετρικά της ομάδας.

Για εμένα προσωπικά είναι βασικός παράγοντας για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Ένα είναι σίγουρο ότι δίχως άριστη φυσική κατάσταση δεν μπορείς να παίξεις ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Πέραν της φυσικής κατάστασης στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν χωρούν αργοί παίκτες. Όταν υπάρχουν αυτά τότε και μόνο τότε μπορείς να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις τα προτερήματα των παικτών που σε μια ΑΕΚ πρέπει να είναι δεδομένα. Δεν θυμάμαι να έχουν συμβεί στο παρελθόν τόσες ανατροπές στο αποτέλεσμα και όλες στο δεύτερο ημίχρονο. ΟΦΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΚΑΙ δεν ξέρω πόσες φορές η ήττα ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο!

Τι σημαίνει αυτό ότι η ομάδα δεν έχει καλή φυσική κατάστασης. Δεν άκουσα ούτε διάβασα κάποιον να το αναφέρει. Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους η Ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν βρίσκει το δρόμο για τη κορυφή.

Αυτούς τους λόγους τους γνωρίζουν οι άνθρωποι που τρέχουν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ώρες θα μπορούσαμε να συζητάμε για το τι φταίει. Η κριτική μετά από αποτυχίες είναι εύκολη. Εγώ δεν θα το κάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share