ΑΕΚ: «Το μυαλό μας είναι πάντα στον Γέλοβατς» είπε ο Στέφανος Δέδας

Author

Categories

Share

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, μιλώντας για το προσεχές ματς με τον Προμηθέα Πάτρας για την 9η αγωνιστική της Basket League δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον Στέφαν Γέλοβατς.

Ανθρώπινο χαρακτήρισε ο Στέφανος Δέδας το γεγονός πως το μυαλό των παικτών της ΑΕΚ βρίσκεται πάντα στον Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος όπως έγινε γνωστό από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θα μεταφερθεί στη Σερβία. Τηρουμένων των συνθηκών η ΑΕΚ πάει με καλή ψυχολογία στο ματς με τον Προμηθέα Πάτρας σύμφωνα με τον τεχνικό της.

«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League» είπε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο «Τελικοί» στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα. Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς. Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να «υπερβάλλουν εαυτόν». Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα».

Όσο για τον Στέφαν Γέλοβατς; «Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέφαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share