ΑΕΛ: «Ξέσπασμα» Κούγια – «Κάνω την τιμή σε κάθε αλήτη και πάω στο γήπεδό του»

Author

Categories

Share

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ήταν πυρ και μανία με όλους μετά την ήττα της ομάδας του από την Λαμία σε εξ’ αναβολής ματς για την Superleague και καταφέρθηκε κατά της διαιτησίας, αλλά και παραγοντων της Λαμίας με βαριές εκφράσεις, ενώ απείλησε πως θα μηνύσει την Αστυνομία για παράβαση καθήκοντος.

Με ανακοίνωσή του μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΛ με τη Λαμία, ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί», Αλέξης Κούγιας, έκανε παράπονα για την διαιτησία, κάνοντας λόγο για «αλητείες» από πλευράς πάγκου των γηπεδούχων, ενώ απείλησε πως θα μηνύσει τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν συνέλλαβαν άτομο που καθόταν στον πάγκο των Φθιωτών και έκανε χειρονομίες και έβριζε. 

H δήλωση του Αλέξη Κούγια

Αυτόν τον αλήτη τον χοντρό από τον πάγκο της Λαμίας που κάνει χειρονομίες και βρίζει οικογένειες, μισό μέτρο από τον Ζαχαριάδη και του λέει πόσα λεπτά να κρατήσει καθυστέρηση και γιατί δεν το έληξε ο διαιτητής πριν το κόρνερ και ο Ζαχαριάδης του δικαιολογείται λες και είναι υπάλληλος του, εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει όπως έχω ζητήσει, θα μηνύσω τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος. Αυτή η αλητεία, με τον κάθε αλήτη, που τους κάνω την τιμή να πηγαίνω στα γήπεδα τους πρέπει να τελειώνει.

Στο Ηράκλειο 50 αλήτες στα επίσημα έβριζαν χυδαία, στο Αγρίνιο τα ίδια και εδώ δίπλα στον Ζαχαριάδη βρίζουν και αυτός δεν φωνάζει τον διαιτητή για να τον αποβάλλει. Στο Ηράκλειο με λιγότερους τραυματισμούς και διακοπές παίξαμε 10 λεπτά καθυστερήσεις γιατί έχανε ο ΟΦΗ.

Εδώ στην Λαμία αντί 7 λεπτά καθυστέρηση χρονομετρημένα διακοπές του αγώνα, επειδή κέρδιζε η Λαμία 1 λεπτό καθυστέρηση. Αλλά τι να περιμένεις όταν σε 27 παιχνίδια της Λαμίας και του Παναιτωλικού παίζουν μόνο 2 διαιτητές ο Παπαδόπουλος και ο Ζαχαριάδης. Ο χοντρός ο Γιαννάκης, εάν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν μας λυτρώσει από αυτόν, θα κάνει τον Κλάτεμπεργκ κλόουν.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share