Άγρια επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στην Πάολα γιατί τραγούδησε 4 μέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Author

Categories

Share

Δεν συγκράτησε ξανά τα… λόγια του ο Γιώργος Λιάγκας όταν, το πρωί της Δευτέρας (06.03.2023) σχολίασε το γεγονός πως η Πάολα άνοιξε το νυχτερινό κέντρο και εμφανίστηκε εκεί μόλις 4 μέρες μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Η Πάολα, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το γιατί δέχτηκε (σε αντίθεση με τον Γιάννη Πλούταρχο) να εμφανιστεί σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, είπε ότι τα χρήματα θα δίνονταν στο νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύτηκαν οι τραυματίες του δυστυχήματος στα Τέμπη. Αυτό ήταν ένα απ’ αυτά που ενόχλησαν τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα τα πω και για τους τραγουδιστές που τραγούδησαν και κοροϊδεύουν τον κόσμο. Τα λεφτά θα πάνε στα νοσοκομεία; Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα;

Ζητιάνοι είναι οι άνθρωποι; Έχασαν τα παιδιά τους! Πέθαναν τα παιδιά τους, πέθαναν οι ίδιοι. Είναι ζωντανοί νεκροί οι άνθρωποι αυτοί.

Θα πάνε λέει τα λεφτά στο νοσοκομείο της Λάρισας. Επαίτες είναι οι άνθρωποι; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή τη χώρα.

Να ξαναγνωριστούμε να συστηθούμε. Να ξέρετε ποιους δοξάζετε και ποιους ανεβάζετε! Και τους θεωρείτε ινδάλματα και είδωλα. Είτε είναι καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, είτε πολιτικοί», ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εμείς που ζούμε και δεν είχαμε και συγγενείς, θα το ξεπεράσουμε. Αυτή είναι η αλήθεια. Κι εγώ το Σαββατοκύριακο πήγα με τα παιδιά μου κι έφαγα, πήγαμε για μπάνιο. Η ζωή συνεχίζεται. Αλί από αυτούς που έχασαν τα παιδιά τους. Που έχασαν τη ζωή τους», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share