Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Ακόμη προσπαθώ να διαχειριστώ το κύμα αγάπης»

Author

Categories

Share

«Η αγάπη σας για τις Άγριες Μέλισσες και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Μόλις λίγα 24ωρα έχουν περάσει από τη στιγμή που οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαάια για τη δεύτερη σεζόν, και ανανέωσαν το ραντεβού με τους πιστούς τηλεθεατές, και οι πρωταγωνιστές δημοσιεύουν ανέκδοτο υλικό στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάμπρος από τις Άγριες Μέλισσες, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον κόσμο και δήλωσε συγκινημένος από τα δεκάδες μηνύματα.

Στην ανάρτησή του, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έχουν περάσει 2 μέρες κι ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ όλο αυτό το κύμα αγάπης και επιβράβευσης.

Ειλικρινά θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά αλλά είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και τόσο ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένα που τα λόγια “μου” περισσεύουν…., νιώθω καταρχάς τεράστια ευγνωμοσύνη σε όλους εσάς που μας συντροφεύσατε σε ένα δύσκολο και απαιτητικό δρόμο.

Η αγάπη σας για τις ‘Άγριες Μέλισσες’ που μας αγκαλιάζει εδώ και δύο χρόνια και η ανταπόκριση σας στο έργο μας δίνει φτερά να γινόμαστε καλύτεροι!

Αισθάνομαι ακόμη μεγαλύτερη συγκίνηση με όλα αυτά τα προσωπικά μηνύματα.. Κι είναι τεράστια επιβράβευση όχι μόνο για μένα αλλά για κάθε συντελεστή της δουλειάς μας αυτό. Είμαστε ευτυχισμένοι που έχουμε αξιωθεί μια τέτοια συνάντηση όλοι μαζί!!!

Το “Ευχαριστώ” λοιπόν από την πλευρά μου ειναι το ελάχιστο αλλά είναι και απαραίτητο..Σας ευχαριστώ λοιπόν όλους βαθειά και ειλικρινά, καθώς επίσης την Παραγωγή J.K production, τους σεναριογράφους Μελίνα Τσαμπάνη κ Πέτρο Καλκόβαλη, τους σκηνοθέτες μας Λευτέρη Χαρίτο, Σταμάτη Πατρώνη, Σπύρο Μιχαλόπουλο, όλους τους υπέροχους συναδέλφους μου, αλλά και όλα τα άτομα που δούλεψαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες..

Ιδιαίτερα και μέσα από την καρδιά μου όμως θέλω να ευχαριστήσω το Γιώργο Γάλλο, που υπήρξε για μένα προσωπικά ένας σπάνια εκλεκτός παρτενέρ. Καλό καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!».

Δείτε την ανάρτηση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στην προσωπική του σελίδα στο Instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share