Άγριες Μέλισσες – Λεωνίδας Κακούρης: Η εξομολόγηση για τα παιδιά του

Author

Categories

Share

Ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον λόγο που τα παιδιά του δεν βλέπουν τη σειρά, όπου πρωταγωνιστεί.

Ο Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες, κατά κόσμον Λεωνίδας Κακούρης, φιλοξενήθηκε στη νεκπομπή Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, και άνοιξε την καρδιά του.

Μεταξύ άλλων, ο Λεωνίδας Κακούρης αναφέρθηκε στην οικογένειά του και τον λόγο που τα παιδιά του δεν βλέπουν τη σειρά, όπου πρωταγωνιστεί.

«Η οικογένειά μου είναι μια κανονική οικογένεια, άντρας, γυναίκας, δύο παιδιά… Και σκυλί. Δεν είμαστε καρτ ποστάλ… Η κόρη μου είναι 15 ετών και ο γιος μου 11.

Είναι πολύ καλά παιδιά, συνεννοούμαστε. Η κόρη μου, βέβαια, είναι στη σκληρή εφηβεία, στο κομμάτι οικοδομή, που λέω εγώ.

Κάνω αναδρομή στη δική μου εφηβεία. Και σε εμένα έφταιγαν τα πάντα, ένιωθα ότι πιέζομαι και δεν ήξερα τον λόγο που πιέζομαι. Είμαστε στα καλά μας τώρα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε ο Λεωνίδας Κακούρης, αναφορικά με τις Άγριες Μέλισσες: «Δεν το παρακολουθούν το έργο τα παιδιά μου. Η κόρη μου βλέπει σειρές στο Netflix. Δεν λέω ότι αν τύχει κάποιο επεισόδιο, θα κάτσει να το δει. Η γυναίκα μου βλέπει φανατικά».

Δείτε τι είπε ο Λεωνίδας Κακούρης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share