Αιφνιδιάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ»

Author

Categories

Share

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο το κολυμβητήριο….». Αυτό είπε στον πρωθυπουργό, ο ανάδοχος του έργου για το κλειστό κολυμβητήριο στη Λαμία.

Ο Κυριάκος Μητσοκάκης αιφνιδιάστηκε, σχολιάζοντας χαριτολογώντας: «Ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες… ».

Ο πρωθυπουργός εκείνη τη στιγμή ενημερωνόταν από τον δήμαρχο Λαμιέων Θύμιο Καραΐσκο για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου που είναι σε εξέλιξη.

Όταν έγινε ο χιουμοριστικός διάλογος μεταξύ του αναδόχου του έργου και του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι όταν αναφέρθηκε στις «εκλογές» εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όχι τις εθνικές.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες…», σχολίασε αστειευόμενος ο πρωθυπουργός, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε Πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως… Το βέβαιο πάντως είναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο Πρωθυπουργός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share