Αιμιλία Υψηλάντη: Έχω δεχθεί χειραγώγηση από συνάδελφο, δεν μπορούσα να το καταγγείλλω

Author

Categories

Share

Καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναιούτογλου ήταν χθες η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η σημαντική ηθοποιός, με τη ραδιοφωνική φωνή, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές που παράτησε για χάρη της υποκριτικής και την αντίδραση της μητέρας της όταν τελικά τα κατάφερε.

Γιατί δεν παρακολουθεί, πλέον, ελληνικές ταινίες; Γιατί ο Θανάσης Βέγγος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά της;

Επίσης, αποκάλυψε πως αν υπήρχε στην εποχή της το κίνημα #Metoo, θα είχαν καταρρακωθεί πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου και μοιράζεται τη δική της εμπειρία «χειραγώγησης» που δεν κατήγγειλε ποτέ.

«Πολλά και μεγάλα ονόματα θα είχαν καταρρακωθεί (αν το Me Too γινόταν τη δεκαετία του ’60). Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος σε όλες τις εποχές.

Όμως άλλο το έργο των ανθρώπων κι άλλο ο ίδιος ο άνθρωπος. Καταλαβαίνω τη σύνδεση που μπορεί μοιραία να γίνεται αλλά πρέπει να τα ξεχωρίζουμε.

Είναι μια καινούρια ημέρα για το ανθρώπινο είδος. Όλα αυτά υπάρχουν γιατί υπάρχει ο φόβος. Όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης όχι μόνο ο θύτης αλλά και το περιβάλλον που δεν βοηθά το θύμα και δεν σταματά τον θύτη» είπε η Αιμιλία Υψηλάντη.

«Σε εμένα έτυχε σε επίπεδο χειραγώγησης που του έχω πει. Ενός πολύ σημαντικού συναδέλφου, ο οποίος δεν είναι για να τον καταγγείλεις, γιατί θα μπορούσε να πει εγώ το έκανα για να γίνεις καλύτερη… Η ισότιμη σχέση κι ο αλληλοσεβασμός δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί», ανέφερε η Αιμιλία Υψηλάντη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share