Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της Λαμίας θετικός στον κορονοϊό

Author

Categories

Share

Γνωστά, παλαιότερα και επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι τα 15 κρούσματα που «χρέωσε» ο ΕΟΔΥ στη Φθιώτιδα στο χάρτη της 24ης Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, τα νέα περιστατικά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας είναι και ένας 27χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, που έφτασε αισίως τα 12 ενεργά (όλοι ποδοσφαιριστές).

Δυστυχώς όμως εκτός από παίκτες, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, νόσησαν και ολόκληρες οικογένειες όπως συνέβη στη δυτική Φθιώτιδα, όπου κόλλησαν πατέρας, μητέρα, αδερφός και αδερφή του ποδοσφαιριστή.

Στη λίστα υπάρχει ακόμη ένας 65χρονος από την περιοχή Δομοκού που είχε ανιχνευθεί στις 11/12 στα γρήγορα τεστ του ΕΟΔΥ στην περιοχή, αλλά δεν είχε ανακοινωθεί μέχρι που επανέλαβε την εξέταση με μοριακό τεστ.
Παλαιά περιστατικά είναι επίσης αυτά που αντιστοιχούν σε πατέρα και γιο από το Νέο Μοναστήρι του Δήμου Δομοκού.

Τα υπόλοιπα εφτά (7) περιστατικά, έξι στη Λαμία και ένα στα Καμένα Βούρλα είναι επαφές παλαιότερων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Στα Καμένα είναι 30χρονος και στη Λαμία τρεις άνδρες 25, 51 και 52 ετών (ο τελευταίος αλλοδαπός) και τρεις ηλικιωμένες γυναίκες 83, 80 και 76 ετών. Η τελευταία νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Στην υπόλοιπη Στερεά υπάρχουν σαφώς λιγότερα κρούσματα.

Στη Βοιωτία είναι πέντε (5) και αντιστοιχούν σε τρεις γυναίκες και δύο άνδρες. Οι γυναίκες οι δύο είναι από τις Θεσπιές – που μπαίνει σε τοπικό lockdown – 33 και 51 ετών με την τελευταία να είναι αλλοδαπή και η άλλη από τη Λιβαδειά 46 ετών που δουλεύει στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς. Από τη Λιβαδειά είναι επίσης και οι δύο άνδρες 25 και 66 ετών.

Στην Εύβοια έχουμε μόνο ένα (1) καινούριο περιστατικό και αφορά 57χρονη από τη Σκύρο.

Τέλος η Φωκίδα που ξαναφάνηκε στο χάρτη μετά από 13 ημέρες, έχουμε τρία (3) κρούσματα.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share