Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Ξεκίνησα την συνέντευξη στον Μαραντόνα στα αγγλικά και βαρέθηκε, κόντευε να κοιμηθεί

Author

Categories

Share

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την επεισοδιακή συνέντευξη με τον Μαραντόνα αλλά τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, μίλησε για την συνάντησή της με τον θρύλο του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα.

«Η συνέντευξη μου με τον Μαραντόνα ήταν μία από τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής και της καριέρας μου. Όταν ήρθα για τον Μαραντόνα γελούσαν.

Ήταν μόνο άντρες και μου έλεγαν «Κυρία Πασχαλίδου τί ήρθατε να κάνετε εδώ; Έπιασα συζήτηση με δυο ξένους που με ρώτησαν «πόσα χρήματα έχεις να προσφέρεις;», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

«Τους έδειξα ότι δεν είχα λεφτά στις τσέπες μου άλλα τους είπα για το κεφάλαιο που έχω γράψει για τον Μαραντόνα σε βιβλίο μου. Μου είπαν ότι προσέφεραν στον Μαραντόνα ογδόντα και εκατό χιλιάδες ευρώ και ότι εγώ δεν μπορούσα να κάνω τη συνέντευξη.

Όταν κατέβηκε ο Μαραντόνα είχαν μείνει όλοι οι άντρες κόκαλο, ξεκίνησα εγώ να του μιλάω , χάρηκε και με αγκάλιασε. Με πήρε τηλέφωνο ο ατζέντης του Μαραντόνα και μου είπε πως θέλει να δώσει σε μένα συνέντευξη.

Πήρα τηλέφωνο τα αφεντικά μου στην ΕΡΤ και δεν πίστευαν πως θα μου δώσει συνέντευξη ο Μαραντόνα. Έκανα μίση ώρα συνέντευξη στον Μαραντόνα πουλήθηκε σε 33 χώρες, και εγώ δεν την έχω καν στο αρχείο μου.

Ξεκίνησα την συνέντευξη στον Μαραντόνα στα αγγλικά και βαρέθηκε, κόντευε να κοιμηθεί μόλις του μίλησα στα ισπανικά λύθηκε», είπε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Όσο για την προσωπική της ζωή, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου ήταν αφοπλιστική: «Θα πω ναι στην επομένη πρόταση γάμου που θα μου κάνουν. Φοβόμουν τους γάμους, είχα πάει σε ψυχολόγο για να δω τί είναι αυτό που με έκανε να λέω όχι στις 3 προτάσεις γάμου που μου έγιναν.

Έζησα υπέροχα και με τους 3 άντρες που μου έκαναν πρόταση γάμου, είμαστε φίλοι και χαίρομαι που δεν τους παντρεύτηκα», κατέληξε μιλώντας για τον γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share