Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό

Author

Categories

Share

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης μιλάει για την πρόσφατη περιπέτεια που είχαν οικογενειακώς με τον κορονοϊό, καθώς νόσησε και το παιδί του.

Ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμάδες“, που θα προβληθεί το απόγευμα του Σαββάτου 12/06 από την ΕΡΤ2.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Μαρία Χρονάκη, μίλησε μεταξύ άλλων για την πρόσφατη περιπέτεια που είχαν με τον κορονοϊό, αφού κόλλησαν οικογενειακώς.

Αρχικά, ο ηθοποιός ανέφερε για τον γιο του: «Το μωρό είναι κοντά 10 μηνών, σιγά – σιγά γίνεται ανθρωπάκι. Είναι αυτή η περίοδος που φεύγει από τη βρεφική ηλικία του και αναπτύσσεται. Στο σπίτι τον φωνάζουμε για πλάκα “μπουρδουμάκι”».

Όσον αφορά στη μάχη τους με τον κορονοϊό, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε: «Ήταν μια δυνατή εμπειρία, γιατί αλλιώς είναι να το περάσεις, αν είσαι μόνος σου ή αν είσαι με τη γυναίκα σου και αλλιώς με το παιδί σου, πόσο μάλλον με μωρό αυτής της ηλικίας, που δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί και εξαρτάται απόλυτα από εσένα.

Ήταν αρκετά ζόρικο… Ήταν μια περιπέτεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share