Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Γκράφιτι στη μνήμη του σε σχολείο – Τα φτερά αγγέλου και το συγκινητικό ποστ της συζύγου του με τα παιδιά τους

Author

Categories

Share

Ένα γκράφιτι του Αλέξανδρο Νικολαΐδη -με φτερά αγγέλου- κοσμεί πλέον τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Σταυρούπολης της Θεσσαλονίκης,

Ο καλλιτέχνης, Μάριος Σιμόπουλος δημιούργησε ένα συγκινητικό γκράφιτι -αφιερωμένο στον αείμνηστο Αλέξανδρο Νικολαΐδη- το οποίο κοσμεί τον τοίχο του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Σταυρούπολης, από όπου αποφοίτησε το 1997 ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του Τάε Κβο Ντο.

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης (έφυγε πριν από λίγους μήνες από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο) εμφανίζεται σε μια από τις πιο εμβληματικές του φωτογραφίες, έχοντας όμως φτερά αγγέλου.

Στο σημείο βρέθηκε η σύζυγος του αείμνηστου Αλέξανδρου Νικολαΐδη, Δώρα Τσαμπάζη, μαζί με τα δύο τους παιδιά και σε ανάρτησή της ευχαρίστησε τον καλλιτέχνη για το έργο του.

«Το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Γιώργου μας έκανε ο @simopoulos_marios_art που σήμερα ολοκλήρωσε το γκράφιτι του Αλέξανδρου στο 1ο Γυμνάσιο Λύκειο Σταυρούπολης, στο κτίριο όπου υπήρξε μαθητής ο Αλέξανδρος μέχρι το 1997 όπου και αποφοίτησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου το δήμαρχο Σταυρούπολης κ. Δεμουρτζίδη για την πρωτοβουλία και τον διευθυντή τομέα αθλητισμού κ. Αναστασιάδη για τα διαδικαστικά.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον καλλιτέχνη @simopoulos_marios_art που δούλεψε αδιάκοπα τέσσερις ημέρες, προκειμένου αύριο οι μαθητές που θα επιστρέψουν στα θρανία να το δουν μπροστά τους…» έγραψε η σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη σε ανάρτησή της την οποία συνόδευε με φωτογραφίες του γκράφιτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share