Αλέξης Τσίπρας: Ένα μήνα μέχρι ο λαός να πει όχι στη ΝΔ – Θα επαναφέρουμε το μεταφορικό ισοδύναμο

Author

Categories

Share

Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε την Κω, στο πλαίσιο των περιοδειών που κάνει σε όλη την Ελλάδα ενόψει των φετινών εκλογών και μίλησε ζωντανά σε ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Καζούλη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Δωδεκάνησα στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τιμώντας τη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού. Μίλησε για το μεταφορικό ισοδύναμο που είχε εισηγηθεί ο Νεκτάριος Σαντορινιός ως υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής και πρόσθεσε ότι θα το θέσει ξανά σε εφαρμογή.

«Πιστεύω ότι είμαστε παρόντες σε ένα μεγάλο δημοκρατικό προσκλητήριο για τη αλλαγή που θα έλθει με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις 21 Μάη», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία του στην Κω.

Παρακολουθήστε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κω:

«Έμεινε ένας μήνας μέχρι ο λαός μας να πει το μεγάλο όχι στο καθεστώς Μητσοτάκη και το μεγάλο ναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τέσσερα σκληρά χρόνια με ανασφάλεια και αγωνία και θα κάνει το πρώτο βήμα για δικαιοσύνη και σιγουριά», ανέφερε ο κ. Τσίπρας. Συνεχίζοντας πρόσθεσε ότι «η ελληνική κοινωνία περνά από τον θυμό στην απόφαση, ξέρουμε και μπορούμε να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα».

Ανακοίνωσε ακόμη ότι θα εφαρμόσει και το υγειονομικό ισοδύναμο για την αναβάθμιση του συστήματος Υγείας στα νησιά με κίνητρα για την στελέχωση των υγειονομικών δομών στις νησιωτικές περιοχές. «Πρόκειται για δέσμη μέτρων προκειμένου να καταστήσουμε τους νησιώτες ίσους με όλους τους πολίτες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share