Ανδρέας Τσούνης: «Η Φώφη Γεννηματά μας βλέπει και σιγοτραγουδά για το ΠΑΣΟΚ»

Author

Categories

Share

«Η Φώφη Γεννηματά μας βλέπει και προφανώς χαίρεται για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε ο σύζυγος της αείμνηστης πολιτικού, Ανδρέας Τσούνης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου στο πάνελ του ALPHA.

Ο Ανδρέας Τσούνης μίλησε στην τηλεόραση του ALPHA για το αποτέλεσμα των εκλογών και δεν έκρυψε την πεποίθηση πως η Φώφη Γεννηματά «μάς βλέπει από εκεί ψηλά».

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Τσούνης εξομολογήθηκε πως «η Φώφη ήταν ένας πολύ συμπαθής άνθρωπος, ένας γνήσια καλός άνθρωπος και το εξέπεμπε. Δεν ήταν κάτι προσποιητό. Άσχετα αν την ψήφισε κάποιος ή όχι πάντοτε, όπως και για τον πατέρα της, ένιωθε τα καλύτερα. Η συγκίνηση ήταν πανελλήνια, ήταν στον απλό κόσμο και αυτό το έβλεπε ο απλός κόσμος και το έκανε δικό του».

«Πιστεύω ότι με κάποιο τρόπο η Φώφη μας βλέπει, είναι κοντά μας και προφανώς χαίρεται για την άνοδο του κόμματος. Μιας πορείας που η ίδια ξεκίνησε το 2015 παίρνοντας το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά εκτός βουλής.

“Θα μπείτε στη βουλή;” ήταν η πρώτη ερώτηση που κάνατε εσείς οι δημοσιογράφοι και πιστεύω ότι σίγουρα μπορεί να σιγοτραγουδάει ένα τραγούδι του Μίκη Θεοδωράκη που λέει “να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά, λίγο ψηλότερα, λίγο ψηλότερα”. Της άρεσε πάρα πολύ ο Μίκης Θεοδωράκης».

«Από την προεδρία της Φώφης αναδείχθηκαν πάρα πολλά νέα πρόσωπα. Βλέπετε ότι, παρά το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με τεράστιο στελεχιακό δυναμικό, έχουμε πολύ νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι σήμερα φτασμένα στελέχη παρά το γεγονός ότι είναι πάρα πολύ νέοι» κατέληξε ο Ανδρέας Τσούνης για τη Φώφη Γεννηματά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share