Ανδρουλάκης για παρακολουθήσεις: Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά

Author

Categories

Share

«Αυτοί που με προέτρεπαν να ενημερωθώ κρυφά και στο αφτί, αρνούνται να ενημερωθούν θεσμικά και επίσημα από τον καθ’ ύλην αρμόδιο, κ. Ράμμο», αναφέρει σε δήλωση για το θέμα των παρακολουθήσεων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μάλιστα στρέφει τα πυρά του προσωπικά στον πρωθυπουργό για τις παρακολουθήσεις, λέγοντας πως «αν το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη είναι να φτάσει στις εθνικές εκλογές με τους πολίτες στο σκοτάδι, τότε δεν μιλάμε απλά για μια ενορχηστρωμένη επιχείρηση συγκάλυψης, αλλά για την ξεκάθαρη δήλωση ενοχής του».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – σε δήλωσή του στο «Βήμα» – σημειώνει ότι εξαρχής η στάση του απέναντι στο θέμα των παρακολουθήσεων ήταν θεσμική προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη και τις Ανεξάρτητες Αρχές, παρά τις προτροπές βουλευτών της ΝΔ από τα τηλεοπτικά παράθυρα να ενημερωθεί παράνομα για τους λόγους της παρακολούθησής του από πρόσωπα όπως ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, «που κατόπιν δήλωνε ότι δεν ξέρει τίποτα για την υπόθεση εμπαίζοντάς με και περιφρονώντας τη νοημοσύνη ενός ολόκληρου λαού».  

«Τώρα, που οι έρευνες προχώρησαν από την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή και ο επικεφαλής της ζητεί να ενημερώσει τη Βουλή, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας μπλοκάρουν την επίσημη ενημέρωση, που θα διαφωτίσει τον ελληνικό λαό για όλες τις πτυχές αυτής της νοσηρής υπόθεσης, που εξέθεσε τη χώρα διεθνώς», προσθέτει ο κ. Ανδρουλάκης.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share