Ανελέητος ο κορονοϊός στην Ινδία: 1.587 νεκροί και 62.480 κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Author

Categories

Share

Τον τρίτο υψηλότερο επίσημο απολογισμό θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού και τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων παγκοσμίως, καταγράφει η Ινδία. Η ασιατική χώρα μετρά 383.490 νεκρούς επί συνόλου 29,76 εκατομμυρίων μολύνσεων ως εδώ, κατά τα επίσημα δεδομένα.

Μάλιστα, τις προηγούμενες 24 ώρες στην Ινδία – όπως ανακοίνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας – υπέκυψαν 1.587 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 62.480 κρούσματα κορονοϊού. Σύμφωνα με το Reuters, η Ινδία συγκαταλέγεται στις χώρες που αναφέρουν τους περισσότερους θανάτους σε ημερήσια βάση την τελευταία εβδομάδα και δυσκολεύεται να προχωρήσει στην αποτέφρωση των πτωμάτων των θυμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό του Reuters, οι θάνατοι σε παγκόσμιο επίπεδο που οφείλονται στον κορονοϊό ξεπέρασαν τα 4 εκατομμύρια. Παράλληλα, πολλές χώρες του κόσμου δυσκολεύονται να προμηθευτούν αρκετά εμβόλια για να ανοσοποιήσουν τους πληθυσμούς τους έναντι της COVID-19. (Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share