Άγγελος Λάτσιος – Μάκης Παντζόπουλος: Η κοινή φωτογραφία από τις διακοπές στην Άνδρο

Author

Categories

Share

Άγγελος Λάτσιος και Μάκης Παντζόπουλος φαίνεται πως διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, και το αποδεικνύουν με τις κοινές φωτογραφίες στο Instagram.

Οι σχέσεις του γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου, με τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο, φαίνεται πως είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που επιλέγουν να κάνουν μαζί εξορμήσεις, και να αναρτούν φωτογραφίες στα social media.

Ο νεαρός Άγγελος που προέρχεται από τον γάμο της όμορφης παρουσιάστριας με τον Γιάννη Λάτσιο, έχει πλέον ενηλικιωθεί και εξελιχθεί σε έναν πολύ γοητευτικό νεαρό.

Αυτές τις μέρες, ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται στην Άνδρο μαζί με τη μητέρα και της αδερφές του, όπου απολαμβάνουν μερικές ήρεμες καλοκαιρινές διακοπές στην ξενοδοχειακή μονάδα που διαθέτει ο Μάκης Παντζόπουλος.

Ο Άγγελος Λάτσιος όπως όλα δείχνουν τα πηγαίνει πολύ καλά με τον πατριό του κάτι που αποδεικνύεται και από την τελευταία του ανάρτηση στο instagram.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media πριν λίγα λεπτά δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να απολαμβάνει το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείου μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλου και δυο ακόμη φίλους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share