Αντώνης Μυλωνάκης: Ο Κυριάκος Βελόπουλος με αποκάλεσε τρανς, φέρνει Χρυσαυγίτες στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης

Author

Categories

Share

«Μύδρους» κατά του Κυριάκου Βελόπουλου εξαπέλυσε ο μέχρι πρότινος βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης.

Μιλώντας στο MEGA για την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση και τη διαμάχη του με τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο Αντώνης Μυλωνάκης ανέφερε πως «από χτες έγινα όχι μόνο προδότης, από χθες έγινα και πολιτικό σκουπίδι, ψεύτης και διεφθαρμένος. Ποιοι; Αυτοί οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν και εμπαίζουν τον ελληνικό λαό;».

Σχετικά με το δημοσίευμα που τον κατηγορεί για αποστασία και πως συνομιλεί με στελέχη της ΝΔ, ανέφερε πως έχει μεθοδευτεί από τον ίδιο τον Κυριάκο Βελόπουλο.

«Έρχεται το δημοσίευμα αυτό και η αντίδρασή του, αντί να το διαψεύσει – γιατί όταν με παρακαλάει από το 2019 να μπει στη Βουλή, όταν τρέχω για όλα, να είμαι δίπλα του και να τον υπερασπίζομαι – θυματοποιεί τον εαυτό του συνεχώς. Έμπαινα μπροστά για όλα, τον θεωρούσα φίλο μου κι αυτός έλεγε ότι ήταν φίλος μου».

Επίσης ο κ. Μυλωνάκης υποστήριξε πως ο κ. Βελόπουλος τον αποκάλεσε «τρανς» και πως «γλείφει τον Μάκη Βορίδη».

«Εγώ δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Και μία καλημέρα με βουλευτές δεν θα την έχεις; Χθες ο Βελόπουλος με κατηγόρησε, καθώς φεύγαμε και χαιρετούσα κι επειδή χαμογέλασα ότι έχω κάνει κονέ με την ΝΔ και γλείφω τον Βορίδη. Με αποκάλεσε τρανς ο Βελόπουλος», τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στο MEGA.

Όλα αυτά επειδή – όπως είπε – θέλησε να βάλει δικούς του ανθρώπους σε συγκεκριμένες θέσεις στα ψηφοδέλτια.

Επίσης ο κ. Μυλωνάκης ανέφερε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος θέλησε να βάλει στα ψηφοδέλτια υποψήφιους από την Χρυσή Αυγή.

«Τον Σεπτέμβριο ακούστηκε ότι θα έρθουν σαν υποψήφιοι άνθρωποι, οι οποίοι είχαν κατέβει με τον Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή. Έχουν φωτογραφίες μαζί, “εωρτοτροπουν”, αγκαλιάζονται. Του λέω, “δεν πιστεύω να κουβαληθούν εδώ πέρα Χρυσαυγίτες. Πολεμάω τον ναζισμό χρόνια. Όπως και εσύ πολεμάς τον ναζισμό”. Μου είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση, δεν θα κατέβουν. Τώρα βλέπω τους κατεβάζει».

Μάλιστα φάνηκε βέβαιος γι αυτό, φέρνοντας ως παράδειγμα συγκεκριμένο υποψήφιο στην Δυτική Αθήνα.

Έκανε λόγο για προδοσία από τον Βελόπουλο της εμπιστοσύνης και της φιλίας τους, και έκανε και έκκληση προς τους πολίτες να μην στηρίξουν την Ελληνική Λύση. «Να προσέξουν όλοι αυτούς τους δήθεν αγαπησιάρηδες με την πατρίδα. Αυτούς τους ανθρώπους που λένε θα κάνουν, δεν λυπούνται τίποτα. Είναι όλοι ψεύτες, πολιτικοί απατεώνες, που θέλουν να μπουν στη Βουλή, να έχουν έναν κλειστό περίγυρο και να κάνουν τις δουλίτσες τους. Να μη πιστέψουν τίποτα από τον Κυριάκο Βελόπουλο»

Επίσης σημείωσε πως σκοπεύει να ζητήσει διεξοδικό έλεγχο για την Ελληνική Λύση για τα οικονομικά.

«Λέει ψέματα σε όλα. Λυπάμαι ειλικρινά, αηδίασα», είπε χαρακηριστικά ο Αντώνης Μυλωνάκης. Ξεκαθάρισε πως παρ’ ότι του έχουν κάνει διάφοροι πρόταση να κατέβει μαζί τους (όπως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος), ωστόσο δεν έχει καμία πρόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share