Αντώνης Μυλωνάκης: Υπήρχε σχέδιο να κατέβουν άτομα που προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή

Author

Categories

Share

Για την αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση μίλησε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Αντώνης Μυλωνάκης που υποστήριξε πως ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει πέσει σε πλάνη.

«Ούτε χτύπησε το τηλέφωνο ποτέ, ούτε απολογητικό υπόμνημα έστειλα, ούτε επιστολή πρόλαβα να στείλω στον πρόεδρο. Θεωρούσα τον Κυριάκο Βελόπουλο έναν σοβαρό άνθρωπο και εξακολουθώ να λέω ότι έχει πέσει σε πλάνη από το στενό του πολιτικό περιβάλλον για συγκεκριμένα θέματα», ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση», Αντώνης Μυλωνάκης.

«Δεν θα έστελνα απολογητικό υπόμνημα, δεν απολογούμαι σε κανέναν όταν δεν έχω κάνει κάτι. Ποτέ δεν είχα δει τον κ. Δημητριάδη εκτός από την ημέρα που ήρθε και κατέθεσε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που είμαι μέλος για τις υποκλοπές», πρόσθεσε.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μυλωνάκης, άνθρωπος από τον περίγυρο του Κυριάκου Βελόπουλου του εκμυστηρεύτηκε ότι από τον Σεπτέμβριο υπήρχε σχέδιο να  μην βρίσκεται ο ίδιος στα ψηφοδέλτια του κόμματος «Ελληνική Λύση» αλλά άτομα που προέρχονταν από τη «Χρυσή Αυγή».

«Έβγαλε απόφαση η Επιτροπή Δεοντολογίας χωρίς να με ακούσει.Αποφάσισαν την καρατόμησή μου. Το εύκολο ήταν να με βγάλουν αποστάτη. Αυτό που έγινε ήταν απαξίωση, ήθελε να αδειάσει τις τρεις αυτές περιφέρειες. Γίνεται το «μαγαζάκι», «περίπτερο» Το «περίπτερο» θέλει άλλη διαχείριση, δεν μπορεί να αντέξει ο Βελόπουλος τον Μυλωνάκη. Μου κάνει εντύπωση γιατί υπερασπίζεται τόσο πολύ ορισμένους υποψήφιους βουλευτές και εξοστρακίζει εμένα», κατέληξε λέγοντας ο κ. Μυλωνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share