Απίστευτη μεταμόρφωση για τον ηθοποιό John Goodman – Έχασε 100 κιλά

Author

Categories

Share

Πριν από 15 χρόνια ορκίστηκε ότι θα αλλάξει τρόπο ζωής και έκτοτε τήρησε την υπόσχεσή του, αφού έκοψε το αλκοόλ και κατάφερε να χάσει αργά αλλά σταθερά 100 κιλά. Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό John Goodman.

Μάλιστα, ο μοναδικός ηθοποιός εντυπωσίασε κατά την εμφάνισή του στο 62ο Φεστιβάλ Τηλεόρασης του Μόντε Κάρλο, καθώς εμφανίστηκε ιδιαίτερα αλλαγμένος.

Ο 70χρονος ηθοποιός, έχει χάσει πάνω από 100 κιλά και πόζαρε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ, όπου εκτελούσε χρέη προέδρου της κριτικής επιτροπής.

Ο διοργανωτής του φεστιβάλ, Laurent Puons, δήλωσε: «O Τζον Γκούντμαν είναι, ειλικρινά, ένας θρύλος. Ο εγγονός μου τον αγαπάει, η μητέρα μου τον αγαπάει και εγώ τον αγαπώ. Έχει μια εκπληκτική κινηματογραφική και τηλεοπτική καριέρα.Τα έχει κάνει όλα, έχει παίξει κάθε ρόλο. Αν δεν ήταν επικεφαλής της κριτικής επιτροπής, θα του δίναμε το βραβείο για το επίτευγμα της ζωής του».

Το 2007 σταμάτησε να πίνει και άρχισε την προσπάθεια να χάσει το περιττό βάρος.

O Τζον Γκούντμαν είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στον Howard Stern: «Ήθελα απλώς να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Είναι μια προσπάθεια που δεν σταματάει ποτέ. Κοιτάζεσαι κάθε μέρα στον καθρέφτη και σκέφτεσαι: “Πρέπει να το αντιμετωπίσω αυτό το υπόλοιπο της ημέρας, πρέπει να το αντιμετωπίσω…”».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share