Απίθανη ατάκα από Τεντόγλου: «Ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα»

Author

Categories

Share

Ο Μίλτος Τεντόγλου βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα τόσο μέσα στο στίβο, όσο κι έξω από αυτόν, όπου και κατάφερε να γίνει… viral με μία ατάκα του μετά από έναν ακόμη εξαιρετικό του αγώνα.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης και πρωταθλητής Ευρώπης, έκανε νέο εντυπωσιακό άλμα στα 8,41 μέτρα και λίγο αργότερα ευχαρίστησε για αυτό την κοπέλα του, στην κάμερα της ΕΡΤ, αλλά με μία απίθανη ατάκα.

Οι δηλώσεις του Τεντόγλου

«Ένιωθα τα πόδια μου σήμερα σε εξαιρετική κατάσταση. Πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω τρελά πράγματα, αν δεν έκανα κάποια λάθη. Πάταγα πίσω και έκανα και κάποια άκυρα. Χρειάζομαι δουλειά στη φόρα μου, γιατί μέχρι σήμερα στην προπόνηση δεν κάνουμε πολλά άλματα. Σήμερα αγωνίστηκα με όλη τη φόρα και πήγε αρκετά καλά. Το τρίτο άλμα ήταν 8,41 μ. και πάτησα πολύ πίσω. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα, ωστόσο πιστεύω πως θα μπορούσα να πάω ακόμη καλύτερα».

Για το ποιους θέλει να ευχαριστήσει: «Πάνω από όλα μου δίνουν δύναμη οι χορηγοί μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα που με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος.

Για το στοίχημα για των Ολυμπιακών Αγώνων: «Νομίζω ότι είμαι ένας από τους καλύτερους άλτες στον κόσμο. Εξαρτάται από το πώς θα είμαι εκείνη την ημέρα. Πιστεύω ότι έχω μία βάση στα άλματά μου κι αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι ακόμη και στην κακή μου μέρα μπορώ να πηδήξω μακριά. Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα πέρα από τη συμμετοχή στον τελικό των Ολυμπιακών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share