Από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό ο Μαρτάκος

Author

Categories

Share

Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται ενίσχυση μόνο στο ρόστερ του, αλλά και σε θέσεις που τα περασμένα χρόνια υπήρχαν μεγάλα κενά.

Στο πλαίσιο αυτό, το “τριφύλλι” προχωράει στην πρόσληψη του αναλυτή Γιώργου Μαρτάκου, ο οποίος είναι από τους καλύτερους αναλυτές που διαθέσει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την περασμένη οκταετία εργάστηκε στον Ολυμπιακό, αποχωρώντας από τους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μαρκάτος παρακολουθούσε όλα τα παιχνίδια των Πειραιωτών κι και ήταν σε άμεση επαφή με τον πάγκο, ενημερώνοντας τον βοηθό του Πέδρο Μαρτίνς για όλη την εικόνα του αγώνα, προσφέροντας το παιχνίδι «πιάτο» στο προπονητικό τιμ.

Παράλληλα, προετοίμαζε την «κατασκοπία» των αντιπάλων, προσφέροντας στα τεχνικά επιτελεία, όλα τα απαιτούμενα στοιχεία των παικτών της πρώτης ομάδας, αλλά και των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο Μαρτάκος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Πρέντραγκ Έρακ στην ανάλυση των αγώνων της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού, ενώ από εκεί και πέρα θα δημιουργηθεί ένα τιμ που θα πάρει πάνω του όλη την ανάλυση των στοιχείων τόσο της ανδρικής ομάδας, όσο και της Ακαδημίας. Εισάγοντας ακόμη περισσότερο την τεχνολογία και την ανάλυση στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού.

Και συμμετέχοντας, εκτός απ’ τη μελέτη των αντιπάλων και στο σκάουτινγκ ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στο στόχαστρο των «πράσινων» στις μεταγραφικές περιόδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share