Απολύθηκε απ’ την ομάδα της και το γύρισε στις ακατάλληλες ταινίες (video, pics)

Author

Categories

Share

Απίστευτη… στροφή στην καριέρα της έκανε η Μαντλίν Ράιτ, η οποία απολύθηκε από την ποδοσφαιρική Τσάρλτον και το «γύρισε» στις αισθησιακές ταινίες.

Η Μαντλίν Ράιτ απολύθηκε από την Τσάρλτον, λόγω κάποιων προκλητικών βίντεο που πόσταρε στο Snapchat.

Σε ένα από αυτά, η Ράιτ εμφανίστηκε να βρίσκεται σε ένα πάρτι και να εισπνέει «αέριο γέλιου». Σε άλλο έπινε σαμπάνια από το μπουκάλι, την ώρα που οδηγούσε μια πολυτελή Rolls Royce ή κρατούσε το σκυλί της αντί το τιμόνι.

Η Τσάρλτον απέλυσε την Ράιτ, τονίζοντας πως τέτοιες συμπεριφορές «δεν συνάδουν με το επίπεδο της ομάδας». Η Ξανθιά καλλονή όμως εξέπληξε τους πάντες με την επόμενη της κίνηση.

Αντί να ψάξει για νέα ποδοσφαιρική ομάδα, η 22χρονη έκανε… στροφή στην καριέρα της. Με μήνυμά της στους λογαριασμούς της στα social media που διατηρεί, η Μαντλίν Ράιτ παρότρυνε τους ακολούθούς της να πατήσουν ένα σύνδεσμο που οδηγεί απευθείας στο προφίλ της στην πορνογραφική συνδρομητική πλατφόρμα OnlyFans.


Για να δει κάποιος τις νέες της «περιπέτειες» θα πρέπει να… σκάσει στην πλατφόρμα περίπου 36 ευρώ τον μήνα. «Αγγελικό πρόσωπο, διαβολικές σκέψεις» γράφει στην παρουσίασή της.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share