Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους

Author

Categories

Share

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.

O Απόστολος Γκλέτσος συμμετέχει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο Open». «Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο.

Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα.

Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για την οικογένειά του είπε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία».


Για την Μιμή Ντενίση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε μεταξύ άλλων: «Με την Μιμή Ντενίση ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια και μετά γίναμε και στην πραγματικότητα.

Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share