Αποσύρει την υποψηφιότητά του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ ο Μουσταφά Κατραντζή

Author

Categories

Share

Την απόσυρσή του από την τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ανακοίνωσε σήμερα (19.06.2023) ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Ροδόπη, Μουσταφά Κατραντζή.

«Η διαδρομή μου στην πολιτική όλα αυτά τα χρόνια είχε ως μοναδικό στόχο τη συνέχιση της αρμονικής συνύπαρξης Χριστιανών και Μουσουλμάνων στη Ροδόπη. Μετά από τις τελευταίες εξελίξεις αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιουνίου, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα καλής συμβίωσης στην περιοχή μας», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Η απόσυρση του Μουσταφά Κατραντζή έρχεται μετά από αναφορά του Αλέξη Τσίπρα στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια της οποίας επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία για τον υποψήφιό της.

«Πάει πολύ να έχει αναγάγει κεντρικό ζήτημα ένα σημείωμα της ΕΥΠ όταν στο ίδιο αναφερόταν και δικός του βουλευτής ως στρατευμένος στην Άγκυρα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Μετά τη σημερινή εξέλιξη, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας τονίζουν ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ύστερα από τόσες εβδομάδες, δεν έχουν βγει να πουν μια κουβέντα. Η διαφορά είναι σαφής. Αλήθεια, θα πουν ποιον θα εκπροσωπούν στην ελληνική Βουλή, όπως τους καλούμε τόσον καιρό;». 

«Υπήρξε επικοινωνία και αμέσως ανταποκρίθηκε. Στην ανάρτηση μιλάει σαφώς για μουσουλμάνους και χριστιανούς», συμπληρώνουν τα γαλάζια στελέχη για τον Μουσταφά Κατραντζή.

Σκέρτσος: Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτησή του, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άκης Σκέρτσος αναφέρει σχετικά: 

«Αυτή είναι η διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι δυο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραμένουν στις λίστες του και την επομένη των εκλογών μπορεί να κάθονται στα έδρανα της Βουλής μπορούν να μας πουν επιτέλους τι και ποιον εκπροσωπούν;».

Η σημερινή ανάρτηση του Μουσταφά Κατραντζή: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share