Άριελ Κωνσταντινίδη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη: Είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει σαν την Εβίτα

Author

Categories

Share

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στην «Ελένη» για τη δύναμη που της έδωσε η ψυχοθεραπεία στις αποφάσεις που πηρέ στη ζωή της για το διαζύγιο της, αλλά και το μεγάλωμα των δίδυμων παιδιών της.

Η Άριελ Κωνσταντινίδη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές από τη ζωή της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την κατάρα της ομοιότητας της με εκείνη που ο κόσμος την ταύτισε απολυτά μαζί της.

«Έχω μια νεανικότητα και την καρδιά που με οδηγεί στην εφηβική διάθεση. Στον έρωτα δεν υπάρχει ηλικία και είμαι ερωτευμένη με ό,τι μου προσφέρεται.

Δεν έζησα την κάθε στιγμή γιατί είχα πολλές ενοχές και φόβους από το οικογενειακό μου σύστημα. Δεν θα έκανα οικογένεια αν δεν έλυνα όλα τα σκοτεινά που ένιωθα για μένα, δεν θα ήμουν καλή μανά», εξομολογείται.

«Η απόφαση να χωρίσω ήταν ξεκάθαρη και η δύναμη ήταν στα παιδιά μου. Δεν υπήρχε αγάπη και ο χρόνος εξαντλήθηκε. Η ζωή άλλαξε εντελώς από τότε που είχα τα παιδιά στην κοιλιά μου», πρόσθεσε η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Σχετικά με την ομοιότητα της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άριελ Κωνσταντινίδη σχολίασε: «Η ομοιότητα μου με την Αλίκη πούλησε εμπορικά και η Αλίκη το είχε ως άσσο. Ως ’κόρη’ της Αλίκης δεν ήθελα να βλέπω την αδικία και δεν δεχόμουν κάποιος να βλάψει τη μαμά μου.

Η απώλεια της Αλίκης ήταν πάρα πολύ μεγάλη και είχα και τη μαμά μου που μου έλεγε δηλαδή άμα φύγω εγώ τι θα κάνεις; Για μήνες την έβλεπα στον ύπνο μου, την άκουγα και τη μύριζα. Τις ημέρες στη μητρόπολη ήμουν εκεί δίπλα της κλαράκι».


«Τα τελευταία χρονιά η Αλίκη είχε μεθοδεύσει ότι θα φύγει σαν την Εβίτα, όρθια. Είχε δει στα όνειρα της τη Τζένη Καρέζη που τις έλεγε έλα εδώ», αποκάλυψε η Άριελ Κωνσταντινίδη για τις τελευταίες στιγμές της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share