Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ισχυρή αστυνομική παρουσία σε εστιατόριο που δειπνούσε η αποστολή των Ισραηλινών

Author

Categories

Share

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον γ΄προκριματικό γύρο του Europa Conference League, με την αποστολή των φιλοξενούμενων να φτάνει από μεσημέρι της Δευτέρας στη Θεσαλονίκη.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ προσγειώθηκε τρεις μέρες νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (11/8) με τον Άρη. Σύμφωνα μάλιστα με το GR Times, η αποστολή της ομάδας του Βλάνταν Ίβιτς δείπνησε σε κεντρικό εστιατόριο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στο σημείο.

Συγκεκριμένα μια διμοιρία, τέσσερις άντρες της ομάδας «Z», ένα πλήρωμα περιπολικού, δύο αξιωματικοί και άντρες της Ασφάλειας συνέθεσαν το προσωπικό ασφαλείας της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της  Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Τσαϊρίδης σχολίασε στο GR TIMES  με σκωπτικό τρόπο την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων για το δείπνο μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. 

«Οι πολίτες στερούνται τις δυνάμεις από τη γειτονιά τους»
«Θα πρέπει κάποια στιγμή να μας εξηγήσουν αυτοί που λαμβάνουν τις αποφάσεις, με ποια λογική απασχολούνται περιπολικά, δικυκλιστές Ζ και ΔΙΑΣ, ομάδες ΟΠΚΕ και δεκάδες άλλες υπηρεσίες για να δειπνήσει μια ομάδα, να φυλάξει ανήλικα, να φυλάξει δάση, βιβλιοθήκες, τουρνικέ και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας, με αντίκτυπο βέβαια την ασφάλεια του πολίτη. Αφού αυτές τις δυνάμεις τις στερούνται οι πολίτες από τις γειτονιές τους»,σημείωσε ο Θεόδωρος Τσαϊρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share