Άρης: Πειθαρχική δίωξη στον Θόδωρο Καρυπίδη

Author

Categories

Share

Ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ισχυρό άνδρα του Άρη Θόδωρο Καρυπίδη για δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε την Κυριακή (26/3) τον Τάκη Μπαλτάκο να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Από τον αναπληρωτή υπεύθυνο άσκησης πειθαρχικών διώξεων ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Αντεισαγγελέα Νικόλαο Μαργαρίτη, ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη, αξιωματούχου της ΠΑΕ Άρης.

Η δίωξη ασκείται διότι ο Θόδωρος Καρυπίδης ως αξιωματούχος της ΠΑΕ Άρης δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share