Άρης – Θόδωρος Καρυπίδης: «Να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο Μπαλτάκος»

Author

Categories

Share

Μετά τον πρόεδρο της Super League 1, Βαγγέλη Μαρινάκη και ο Άρης μέσω του Θόδωρου Καρυπίδη, έκανε επίσημα νέα “επίθεση” στον Τάκη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ για το θέμα της διαιτησίας στα πλέι οφ.

Ο Καρυπίδης με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, κατηγορεί με τη σειρά του τον Μπαλτάκο για μεθοδεύσεις και εξυπηρέτηση συμφερόντων, ενώ ζητά την παραίτησή του.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας:

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα.

Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια).

Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share