Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η ταινία Terminator έχει γίνει πραγματικότητα λόγω της Τεχνητής Νοημοσύνης

Author

Categories

Share

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, πιστεύει ότι η ταινία «The Terminator» (Ο Εξολοθρευτής) έχει «γίνει πραγματικότητα», καθώς προέβλεψε το μέλλον με την άνοδο της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI).

Μιλώντας στην εκδήλωση «An Evening with Arnold Schwarzenegger» στο Λος Άντζελες, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ είπε ότι πιστεύει ότι ο τρέχων φόβος για την Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να συνδεθεί με την πλοκή της ταινίας «The Terminator».

«Σήμερα, όλοι φοβούνται, για το πως θα εξελιχθεί» είπε ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και πρόσθεσε ότι «και σε αυτή την ταινία, μιλάμε για τις μηχανές που συνειδητοποιούν τον εαυτό τους και αναλαμβάνουν την εξουσία».

Πρόσθεσε ότι, δεδομένου ότι η ταινία γυρίστηκε το 1984, το σενάριο ήταν ευφυές, αφού οι άνθρωποι είχαν ήδη «γρατσουνίσει την επιφάνεια της Τεχνητής Νοημοσύνης».

«Τώρα με την πάροδο των δεκαετιών, έχει γίνει πραγματικότητα» πρόσθεσε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ. «Επομένως, δεν είναι πια φανταστικό ή φουτουριστικό. Είναι εδώ σήμερα. Και έτσι αυτή είναι η εκπληκτική γραφή του Τζιμ Κάμερον» παρατήρησε.

Αναφερόμενος στον Τζέιμς Κάμερον ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είναι απλά ένας εξαιρετικός σεναριογράφος και είναι ένας τόσο απίστευτος σκηνοθέτης (…) Είναι ο νούμερο ένα σκηνοθέτης στον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share