Αυγενάκης: «Ανοίγουμε τους δρόμους για μια Ελλάδα πιο δυνατή»

Author

Categories

Share

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης παραβρέθηκε στον τελικό του “Fina Women’s World league super final” (ΗΠΑ-Ουγγαρία 14-8) που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ και μετά το τέλος των απονομών συνεχάρη τους διοργανωτές για την καθολική οργανωτική επιτυχία των αγώνων.

Σε δήλωσή του, o υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε:

«Ήταν μια σπουδαία διοργάνωση που φιλοξενήθηκε ξανά, μετά από πολλά χρόνια, στο στολίδι του ΟΑΚΑ. Έναν χώρο που διαρκώς εξελίσσεται, με μια ΚΟΕ που επίσης εξελίσσεται. Με νέο αέρα και με καθαρό οξυγόνο σε όλο το διοικητικό τομέα του αθλητικού οικοδομήματος της χώρας μας με επικεφαλής τον πρόεδρο Κυριάκο Γιαννόπουλο. Ανοίγουμε πόρτες, ανοίγουμε τους δρόμους για μια Ελλάδα πιο δυνατή και δυναμική σε όλα τα αθλήματα, πολύ περισσότερο στα αθλήματα της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Ετοιμαζόμαστε για την επόμενη μέρα.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η παγκόσμια αυτή διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Δεν είμαστε χαρούμενοι που οι αγώνες δεν έγιναν με γεμάτες εξέδρες λόγω της πανδημίας, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα αυτό θα είναι ένα παρελθόν και θα απολαύσουμε νέους μεγάλους αγώνες και διοργανώσεις με πολύ κόσμο να απολαμβάνει το ωραίο θέαμα που ελάχιστοι είχαμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Μπράβο στην αμερικανική ομάδα που πρώτευσε. Μπράβο και στην δική μας εθνική ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share