Αυγενάκης στο Live News: «Πιστεύω τη Σοφία Μπεκατώρου»

Author

Categories

Share

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μίλησε στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και τις κινήσεις των Αρχών μετά τα όσα έχουν γίνει γνωστά.

“Στη θέση της Σοφίας Μπεκατώρου θα μπορούσε να είναι οποιαδήποτε γυναίκα από το στενό μας περιβάλλον”, σημείωσε αρχικά ο Λευτέρης Αυγενάκης, προσθέτοντας πως κάποιες φορές νιώθει ότι ξεφεύγει από το θεσμικό του ρόλο και δρα συναισθηματικά.

“Είναι υποχρέωση όλων μας όμως να δουλέψουμε και να βοηθήσουμε τον κόσμο να μιλήσει, να σπάσει η σιωπή. Η Πολιτεία θα είναι δίπλα τους”, συμπλήρωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Επιπρόσθετα, ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι πιστεύει τα όσα κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου, σημειώνοντας πως “είναι κυρία με Κ κεφαλαίο”, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ανέφερε το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Κακλαμανάκης στη Βουλή για τα όσα είχε ζήσει και ο ίδιος μέσα στο περιβάλλον της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

“Έχουν φτάσει σε μένα διάφορες ιστορίες, όμως δεν υιοθετώ τα πάντα, γιατί μετά θα κάναμε κυνήγι μαγισσών”, σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Τέλος, αναφέρθηκε και στην απόφαση που έλαβε για τη διακοπή της χρηματοδότησησης της ΕΙΟ μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share