Μπαρτζώκας για το Final Four της Euroleague: «Ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013»

Author

Categories

Share

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι, όπου την Πέμπτη (19/5) θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού στον πρώτο ημιτελικό του Final Four της Euroleague.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Γιώργος Μπαρζώκας μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση, τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, δεν πρέπει να έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Είναι σημαντικό γεγονός για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα τριήμερο που πρέπει να το χαρούμε και να έχουμε τα ανάλογο αποτελέσματα. Θα έχουμε μεγάλη στήριξη του κόσμου.

Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης αναλογιζόμενοι το μέγεθος της φανέλας που φοράμε θα παλέψουμε για κάθε κατοχή να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Είναι άλλοι παίκτες, άλλες συνθήκες. Έχουμε μόνο 3 παίκτες με εμπειρία Final 4. Πάντα η πρώτη ευκαιρία σου δημιουργεί ένα σοκ με την έννοια ότι είσαι στο επίκεντρο και προσπαθείς να το χειρίζεσαι. Κάνουμε μια προσπάθεια. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share