«Μπαταριές» Μητσοτάκη σε Βαρουφάκη: Σταματήστε να παίζετε «Monopoly» με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων

Author

Categories

Share

Επίθεση στον Γιάνη Βαρουφάκη αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το Σχηματάρι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

Αναφερόμενος στα διλήμματα των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αυτοί οι οποίοι θέλουν να μας κυβερνήσουν δεν έχουν μάθει τίποτα απολύτως από τα κολοσσιαία λάθη τα οποία διέπραξαν το 2015.

Ο κ. Βαρουφάκης, προσέξτε, γιατί αναφέρομαι σε αυτόν: Διότι αποτελεί αναπόσπαστο συστατικό της “προοδευτικής διακυβέρνησης” για την οποία μας μιλά ο κ. Τσίπρας. Είναι ο ίδιος ο οποίος μας είπε πριν από λίγες μέρες, με περίσσευμα αυταρέσκειας και αλαζονείας, ότι “δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να ξανακλείσουν οι τράπεζες και να βγούμε από το ευρώ, θα πληρώνεστε όλοι με ‘Δήμητρες’”. Λοιπόν, τους λέμε ξεκάθαρα: σταματήστε να παίζετε “Monopoly” με τις ζωές μας και με τις καταθέσεις των Ελλήνων. Αρκετά, ως εδώ αυτές οι σαχλαμάρες. Οι οποίες όμως ταυτόχρονα είναι και επικίνδυνες, διότι όλα αυτά τα σχέδια εξακολουθούν να υπάρχουν στο μυαλό τους. Πρέπει, λοιπόν, να τα εμποδίσουμε. Και πώς θα τα εμποδίσουμε; Με ισχυρή Νέα Δημοκρατία από την πρώτη Κυριακή των εκλογών», επισήμανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τα διλήμματα, λοιπόν, εν όψει των εκλογών είναι πάρα πολύ καθαρά και γι’ αυτά ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με πολιτισμένο και δημοκρατικό τρόπο, όπως αρμόζει στην παράταξή μας, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μέχρι τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Μου είπε μία κυρία, “μεγάλη νίκη στην πρώτη Κυριακή των εκλογών”. Της απάντησα, «υπάρχει μία Κυριακή μόνο, η 21η Μαΐου» και αυτή θα στείλει το μήνυμα της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας αλλά και της αυτοδύναμης Ελλάδος.

Όσο πιο ισχυροί είμαστε την πρώτη Κυριακή τόσο πιο βέβαιοι θα είμαστε ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευθεί τελικά τη μεγάλη ευθύνη να κυβερνήσουμε τον τόπο και για την επόμενη τετραετία», σημείωσε ο Πρωθυπουργός κατά τον χαιρετισμό του.

«Σύντροφοι, δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε»

«Εγώ θέλω να αντιπαρατίθεμαι πάντα πολιτικά, με επιχειρήματα, με όλους τους πολιτικούς αντιπάλους μας και αυτό θα κάνουμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Θα σας ζητήσω να πείτε “όχι” στα fake news, “όχι” στην τοξικότητα. Παρατηρώ με ενδιαφέρον, μειδιώ, χαμογελώ όταν βλέπω τους αντιπάλους μας οι οποίοι τώρα τους φταίνε, λέει, οι δημοσκοπήσεις και η μεθοδολογία των δημοσκοπήσεων. Τους λέω, “σύντροφοι, δεν είναι στραβός ο γιαλός, εσείς στραβά αρμενίζετε”. Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την πραγματικότητα. Αυτό το οποίο βλέπουμε και εμείς εδώ», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share