Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Λόπεζ σε διαφήμιση των Dunkin Donuts – Τo viral σποτάκι τους

Author

Categories

Share

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση γνωστής αμερικάνικης αλυσίδας καφέ και ντόνατς η οποία προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου διαφημιστικού διαλείμματος στο Super Bowl 2023. Στο σποτάκι, ο ηθοποιός παραδίδει παραγγελίες σε πελάτες. Και κάποια στιγμή εμφανίζεται και… η Τζένιφερ Λόπεζ

«Τι κάνεις; Αυτό κάνεις όταν λες ότι θα δουλεύεις όλη μέρα;» ρωτάει η Τζένιφερ Λόπεζ τον σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ, έχοντας φτάσει με το αυτοκίνητό της στο παράθυρο παραλαβής. Όπως δείχνει το βιντεάκι που έπαιξε στο Super Bowl 2023, ο ηθοποιός τότε ανακοινώνει στο προσωπικό: «Πρέπει να φύγω παιδιά» με την τραγουδίστρια να του παραγγέλνει ωστόσο ένα ντόνατ με γλάσο.

Δείτε το βίντεο:

Ο Μπεν Άφλεκ μιλώντας αποκλειστικά στο PEOPLE πριν από ένα μήνα παραδέχθηκε γελώντας ότι «ο κόσμος νομίζει ότι δουλεύω για αυτή την αλυσίδα καφέ». Αναφέρει επίσης ότι: «στη Βοστώνη ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Νομίζω ότι συνδέθηκα κάπως με αυτό και έτσι προέκυψε μια διασκεδαστική ευκαιρία για ένα διαφημιστικό, για το οποίο μάλιστα επέστρεψα στη Βοστώνη. Μετά τους αγώνες.. όλοι έπαιρναν καφέ. Πάντα συνδύαζα τον καφέ με φίλους και συζητήσεις και νομίζω ότι αυτό είναι μέρος της γοητείας του».

Και ποια είναι η δική του προτίμηση στον καφέ; «Κρύο με γάλα και ζάχαρη. Μερικές φορές [χρησιμοποιώ] γάλα αμυγδάλου [αλλά]… μερικές φορές το ξεχνάω», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share