Μπέττυ Μαγγίρα: Σταματόπουλος και Βασάλος έριξαν «καρφιά» – Η αντίδραση της ηθοποιού

Author

Categories

Share

Η Μπέττυ Μαγγίρα έχει κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της στο show του ΑΝΤ1 και σήμερα εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ιδιαίτερα εντυπωσιακή και όμορφη, ήταν την Κυριακή το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή

«Έλα Χαμογέλα» και έκανε αποκαλύψεις για τον τελικό του YFSF!
Κωνσταντίνος Βασάλος και Παύλος Σταματόπουλος με χιούμορ έριξαν τα καρφιά τους, στην Μπέττυ Μαγγίρα που τα αντιμετώπισε με χιούμορ… και εκείνη!

Η Μπέττυ Μαγγίρα που έχει κάνει φέτος αίσθηση με τις εμφανίσεις της στο show του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό κίτρινο φόρεμα και η Σίσσυ σχολίασε: «Σήμερα είσαι σεταρισμένη με την Ελένη μας που φοράει κι αυτή πράσινο και κίτρινο».

Εκείνη τη στιγμή σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος: «Σαν παιδάκι σου είναι η Ελένη». Όλοι γέλασαν και γελώντας η Μπέττυ απάντησε: «Σαν μικρή μου αδελφή». Η Σίσσυ έσπασε τη αμηχανία λέγοντας: «Και εγώ αυτό ζω κάθε Σαββατοκύριακο μη δίνεις σημασία».

Υπήρξε όμως και δεύτερο… «χτύπημα» αυτή τη φορά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος ρώτησε την Μπέττυ, τι δηλώνει ως επάγγελμα ανάμεσα στο ηθοποιός παρουσιάστρια κλπ.

Η Μπέττυ Μαγγίρα απάντησε: «Εγώ πιο παρουσιάστρια με θεωρώ», για να απαντήσει ο Κωνσταντίνος: «Έχουμε καιρό να σε δούμε κάπου», με τον Παύλο Σταματόπουλο να γελάει. «Aαα, παιδιά εδώ κάτι συμβαίνει», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε την απίστευτη αντίδρασή της στο βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share