Μπουσχίν Μπαϊράκ: Κοντά στην Τσέλσι ο Τούρκος μεγιστάνας, τι αναφέρουν οι «γείτονες»

Author

Categories

Share

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Τουρκία, ο επιχειρηματίας Μουχσίν Μπαϊράκ έχει καταθέσει πρόταση στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, για την αγορά της Τσέλσι. Η είδηση έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς γνωστοποίησε πως θα πουλήσει την Τσέλσι, αφήνοντας την ομάδα του Λονδίνου μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο επιχειρηματίας Μουχσίν Μπαϊράκ κατέθεσε πρόταση για την αγορά των “μπλε”.

Μάλιστα, φαίνεται πως υπάρχουν δηλώσεις του ίδιου του Μπαϊκάρ, ο οποίος τονίζει: «Διαπραγματευόμαστε την αγορά της Τσέλσι με τους δικηγόρους του Ρομάν Αμπράμοβιτς. Η διαπραγμάτευση βρίσκεται στο στάδιο των υπογραφών. Σύντομα θα πετάξουμε για το Λονδίνο με την τουρκική σημαία».

«Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς επιβεβαίωσε ότι θα πουλήσει την Τσέλσι, την οποία απέκτησε το 2003. Το νομικό επιτελείο της εταιρίας μας, όπως και αυτό του Αμπράμοβιτς βρίσκονται σε επαφές από την πρώτη μέρα που η Τσέλσι μπήκε σε καθεστώς πώλησης. Οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν και πιστεύουμε ότι θα υπογράψουμε σύντομα.

Αυτή η αγορά θα είναι επίσης πολύ σημαντική για την Τουρκία», προσθέτει σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Τούρκος επιχειρηματίας, ο οποίος καταλήγει: «Εμείς καταθέσαμε την πρόταση μας. Μετά τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας οι Ρώσοι βρίσκουν ασφαλές περιβάλλον την Τουρκία και θα ήθελαν να μεταφέρουν εκεί, όλα τα χρήματα που θα αποκτήσουν από πιθανές πωλήσεις περιουσιακών τους στοιχείων».

Ο Μουχνίν Μπαϊράκ είναι πρόεδρος της εταιρίας AB Group Holding, που δραστηριοποιείται σε πάρα πολλές χώρες εκτός Τουρκίας (Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο) στον κατασκευαστικό τομέα, όπως και σε αυτούς της ενέργειας και του τουρισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share