Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο πατέρας μου, μου ρήμαξε την ζωή και με έλεγχε 100.000%! Αποφάσιζε ακόμα και αν θα μείνω έγκυος

Author

Categories

Share

Μπορεί να μην είπε κάτι που δεν ήταν γνωστό αλλά για πρώτη φορά και ενώπιον δικαστηρίου, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το ποπ είδωλο με τις αμέτρητες επιτυχίες άνοιξε την καρδιά της και αποκάλυψε σημεία και τέρατα για τον ίδιο της τον πατέρα. 

Αυτό που διεκδικεί και έχει προσφύγει στην δικαιοσύνη είναι στην ουσία η ελευθερία της αφού είναι υπό την πλήρη κηδεμονία του πατέρα της από το 2008. Που σημαίνει ότι εκτός από την ζωή της ελέγχει και την περιουσία της. 

Μιλώντας ενώπιον του δικαστηρίου στο Λος Άντζελες, είπε ότι ο πατέρας της ελέγχει την ζωή της 100.000% και θέλει 
όλο αυτό να τελειώσει.

«Είμαι βαθύτατα τραυματισμένη», είπε και πρόσθεσε: «Θέλω απλά την ζωή μου πίσω».

Ο Τζέιμι Σπίαρς με δικαστική απόφαση πήρε τον έλεγχο των προσωπικών και επαγγελματικών υποθέσεων της κόρης του από το 2008.

Η εντολή είχε εκδοθεί μετά την εισαγωγή της Σπίαρς σε ψυχιατρικό νοσοκομείο αφού κρίθηκε ασταθής πνευματικά.

Η Ανώτατη Δικαστής Μπρέντα Πένι ευχαρίστησε την Σπίαρς για τα θαρραλέα λόγια που εκστόμισε αλλά δεν πήρε απόφαση.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία θα κρατήσει καιρό.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μιλούσε επί 20 ολόκληρα λεπτά στο δικαστήριο. «Θέλω να διακοπεί αυτή η κηδεμονία χωρίς να χρειαστεί να περάσω και πάλι από αξιολόγηση», είπε και χαρακτήρισε την προηγούμενη δικαστική απόφαση κακοποιητική.

«Αξίζω να έχω την δική μου ζωή. Εργάζομαι όλη μου την ζωή και μου αξίζουν 2 ή 3 χρόνια που να μην κάνω τίποτα», είπε η 39χρονη ποπ σταρ.

Η Σπίαρς είπε ότι θέλει να παντρευτεί τον αγαπημένο της και να κάνει παιδί αλλά με την κηδεμονία δεν μπορεί να τα κάνει όλα αυτά.

Κατηγόρησε τον πατέρα της ότι δεν της επέτρεπε να κάνει ό,τι θέλει με το σώμα της και ότι αναγκαζόταν να παίρνει λίθιο τόσο που δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. Είχε τόσο έλεγχο επάνω της που μπορούσε να αποφασίσει ακόμα και το αν ή όχι θα μείνει έγκυος η κόρη του. 

«Αυτή η κηδεμονία που έκανε περισσότερο κακό από καλό», δήλωσε η Σπίαρς.

Έξω από το δικαστήριο ήταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες φαν της ποπ σταρ μέλη ενός ιδιότυπου κινήματος που ζητούν να ικανοποιηθούν τα αιτήματά της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share