
Η Μπάγερν Μονάχου έδωσε την ευκαιρία στους διώκτες της να την πλησιάσουν, μετά το 1-1 που έφερε την Παρασκευή (20.01) στην έδρα της Λειψίας. Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ουνιόν Βερολίνου και Φράιμπουργκ βρίσκονται πλέον στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πινάκα στη Bundesliga.
Η Bundesliga επέστρεψε στη… δράση για το 2023 και με το “καλημέρα” είχαμε διακυμάνσεις. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε εντός έδρας με το εντυπωσιακό 3-0 την ουραγό Σάλκε, έφτασε τους 30 βαθμούς και βρίσκεται στο -5 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, ισόβαθμη με την Φράιμπουργκ, στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη Bundesliga, ενώ ξεπέρασε (+1) και την Λειψία.
Η Φράιμπουργκ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την Μπάγερν Μονάχου και να ξεφύγει από την Λειψία, γνωρίζοντας την συντριβή (5-0) στην έδρα της Βόλφσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 26 βαθμούς και μπήκαν στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 30 και έχουν και… συγκάτοικους.
Η Ουνιόν νίκησε με ανατροπή την Χόφενχαϊμ μέσα στο Βερολίνο (3-1) και ανέβηκε και αυτή την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 30 βαθμούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πηγή: newsit.gr