Χαλαρή συνάντηση Τσίπρα με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη – Φαγητά και ποτά στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο

Author

Categories

Share

Στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη συναντήθηκε με τους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, μία ημέρα πριν τις εκλογές. Η συνάντηση έγινε σε χαλαρό κλίμα, με φαγητό και ποτά.

Ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στον εξώστη της αγοράς Μοδιάνο στη Θεσσαλονίκη, χαιρέτισε και ευχαρίστησε του δημοσιογράφους, στους οποίους είπε αρχικά ότι η εκστρατεία για τις εκλογές ήταν εξοντωτική για όλους.

«Έπλεξα να συνδυάσω το κλείσιμο της προεκλογικής μας καμπάνιας στη Θεσσαλονίκη και να συναντηθώ με τους δημοσιογράφους εδώ δεν είναι το κέντρο και οι δημοσιογράφοι της Θεσσαλονίκης και της περιφέρειας παίζουν έναν καθοριστικό ρόλο 12 μήνες το χρόνο και η Θεσσαλονίκη παίζει σημαντικοί ρόλο», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τόνισε με νόημα ότι: «Την επόμενη ήμερα θα είμαστε εκεί».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με δημοσιογράφους για θέματα της Θεσσαλονίκης, για τα αποτέλεσμα των προηγούμενων εκλογών, τις διεθνείς εξελίξεις, αλλά και ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρισκόταν η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Κυριάκος Αργυρόπουλος, η γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ράνια Σβίγκου, ο αναπληρωτής γραμματέας, Γιώργος Βασιλειάδης, καθώς και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αμπατζάς.

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους και στη Βασιλέως Ηρακλείου, όπου αντάλλαξε χειραψίες και συνομίλησε με αρκετούς τουρίστες.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share