Χάνει την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης λόγω κορονοϊού η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Author

Categories

Share

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη δεν θα δώσει το παρών στην σημερινή (27.6.2023) ορκωμοσία (13:00) της νέας κυβέρνησης, καθώς χτυπήθηκε από κορονοϊό.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανακοίνωσε μέσα από ανάρτηση που έκανε στη σελίδα της στο Facebook ότι προβλήθηκε από κορονοϊό και έτσι δεν θα μπορέσει να είναι παρούσα στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης.

Η νέα αναπληρώτρια υπουργός Υγείας επισήμανε μάλιστα στην ανάρτησή της ότι δεν είχε κολλήσει κορονοϊό τρία χρόνια τώρα, αλλά τελικά δεν το απέφυγε.

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη έκανε αναφορά και στη νέα θέση που της εμπιστεύθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι «είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του».

Αναλυτικά η Ειρήνη Αγαπηδάκη ανέφερε στην ανάρτησή της:

Τρία χρόνια δεν κόλλησα covid και τα κατάφερα τώρα. Μπράβο Φαίδων! Θα περάσει κι αυτό και θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας με αφοσίωση, όπως πάντα.

Είναι σπουδαία η τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να δικαιώσω την επιλογή του.

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές και τη στήριξη, μου δίνουν δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share