Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη ετοιμάζουν εκπομπή – Ποια πρόσωπα θα είναι στο πάνελ

Author

Categories

Share

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα είναι δύο από τα πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πολύ τν τελευταία τηλεοπτική σεζόν. Ποια ονόματα ακούγεται ότι θα πλαισιώνουν την εκπομπή τους;

Χάρη Βαρθακούρης και Αντελίνα ΒΑρθακούρη βρίσκονται στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της εκπομπής τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς δεν αποκλείεται η νέα εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ να κάνει πρεμιέρα ακόμη και μέσα στον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Πρωινού” και του δημοσιογράφου Αλέξη Μίχα ο τίτλος της εκπομπής θα είναι “Σου-Κου Family” και τα γυρίσματα του trailer πραγματοποιούνται σήμερα. Το concept του trailer θέλει το γνωστό ζευγάρι να επισκέπτεται σύμβουλο γάμου.

Όσον αφορά στα πρόσωπα που θα τους πλαισιώσουν η Θεοδώρα Ρασέλ από το GNTM έκανε χθες δοκιμαστικό και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ακόμα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος γνωστός και ως “Μισθοφόρος” του Survivor θεωρείται ένα από τα πρόσωπα που θα υπάρχουν σίγουρα στο πάνελ της εκπομπής. Τις αστρολογικές προβλέψεις θα αναλάβει ο Χρήστος Άρχος.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share