Χιμένεθ: «Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και ο κάθε παίκτης της πρέπει να την αντέχει»

Author

Categories

Share

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε στους δύο τραυματίες, Γαλανόπουλο και Σάκχοφ, ενώ σχολίασε το και το ντεμπούτο του Νταντσένκο με τη φανέλα της Ένωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η φανέλα των «κιτρινόμαυρων» είναι βαριά και πρέπει όλοι οι παίκτες να την αντέχουν.

«Είναι κρίμα η απουσία δυο σημαντικών παικτών που προστίθενται στα προβλήματα που έχουμε στην άμυνα. Όχι τόσο ως απουσία, αλλά γιατί θα επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι παίκτες», δήλωσε ο Χιμένεθ.

Για τον Νταντσένκο ανέφερε: «Ο Νταντσένκο έχει παίξει στα δεξιά της άμυνας αλλά με σύστημα 3-5-2. Έχει όρεξη, έχει διάθεση, αποτελεί το μέλλον της ομάδας και πρέπει να δουλέψουμε πάνω του για να προσαρμοστεί στα δικά μας δεδομένα και στη δική μας νοοτροπία».

«Έχω βγάλει συμπεράσματα για κάποιους παίκτες μετά το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θέλω να τα κρατήσω για μένα.

Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι παίκτες θα πρέπει να αποδίδουν το κατάλληλο για να μπορέσουν να υπολογίζουν τον εαυτό τους για την επομένη σεζόν στην ΑΕΚ. Αυτό μας κόστισε κάτι πολύ ακριβό, χάσαμε δυο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας. Με απασχολεί ότι η ομάδα έχει δυο πρόσωπα.

Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα υποχρεωμένη να μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει. Η φανέλα της ΑΕΚ είναι βαριά και ο κάθε παίκτης της πρέπει να την αντέχει. Θα πρέπει να έχεις προσόντα και σωστή νοοτροπία για να παίξεις σε μια μεγάλη ομάδα», πρόσθεσε.

Πηγή: newsit.gr

Author

Share